Jitske Kramer, Dolf Jansen & Muzikanten All Inclusive - Jitske Kramer, Dolf Jansen & Muzikanten

Inclusie betekent dat iedereen welkom is, maar niet dat we elk gedrag tolereren. Over deze grens moeten we het samen hebben. Inclusiviteit gaat over machtsverhoudingen. Wie mag waar welke grens trekken? Wie bepaalt wat normaal is? Bestaat er zoiets als ‘de Gewone Nederlander’? En wat als je ‘ongewoon’ bent? Moet je dan gewoon een beetje ‘normaal doen’?

Ontdek een bijzondere avondje uit in het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede. Tijdens dit unieke theatercollege verkennen antropoloog Jitske Kramer en cabaretier Dolf Jansen wat het betekent om samen mens te zijn. Met inzichten over inclusie, macht en diversiteit bieden ze heldere theorietjes, doorspekt met lichte momenten van humor en live muziek. Inclusie staat centraal: hoe gaan we om met verschillen en hoe zorgen we ervoor dat iedereen gehoord wordt? Ontdek het als een jamsessie, waarin samenwerken en luisteren naar elkaar essentieel zijn. Een avond vol nieuwe perspectieven en uitdagingen, gegarandeerd een inspirerend avondje uit in Enschede.

Meedoen, meepraten en meebeslissen komt deze avond tot leven

Meet & Greet
Na afloop van dit theatercollege vindt een Meet & Greet plaats met Jitske Kramer en Dolf Jansen. Komt dat zien op woensdag 15 mei bij Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede.

Delen: